Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva preživjela

Djevojci rekli da ima bezazlenu upalu krajnika, a onda su se simptomi naglo pogoršali...

Annie Lovegrove
Profimedia
05.07.2019.
u 15:19

Iz liječničke ordinacije izašla je s informacijom da nije ništa ozbiljno te da će uz tretman slanom vodom, ovi neugodni simptomi povući.

Annie Lovegrove (21) otišla je kod svog liječnika žaleći se na neobičan plik koji joj se pojavio u ustima te modrice po tijelu za koje nije znala zašto i od čega nastaju.

Iz liječničke ordinacije izašla je s informacijom da nije ništa ozbiljno te da će uz tretman slanom vodom, ovi neugodni simptomi povući.

Foto: Profimedia

Ipak, stanje joj se ubrzo pogoršalo te se Annie ponovno obratila liječniku nakon čega je za terapiju dobila antibiotike.

Nakon tjedan dana dobila je povišenu temperaturu te je zbog toga hospitalizirana, a liječnici su joj dijagnosticirali upalu krajnika uz preporuku da se vrati u bolnicu ako se povišena temperatura nastavi.

No, njeno stanje nije postajalo ništa bolje, već sutradan joj se stanje pogoršalo zbog čega je njena majka pozvala hitnu pomoć, pišu srpski mediji. 

Nakon ove intervencije konačno joj je otkriveno da djevojka ima ozbiljan problem s krvožilnim sustavom te da su iduća dva tjedna kritična za njeno zdravlje. Annie je postavljena dijagnoza aplastične anemije zbog čega je upućena na kemoterapiju i transpalantaciju koštane srži koju joj je donirala mlađa sestra, 17-godišnja Millie.

Annie će zbog svog zdravstvenog stanja, svaki put morati ići u bolnicu nakon što dobije temperaturu višu od 37,5 stupnjeva, no nada se da će ipak moći voditi normalan život unatoč dijagnozi.

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:27 05.07.2019.

Izgleda kao mjesavina djevojke i patke. Mozda joj sve to doslo od punjenja usana kemikalijama.

T1
t111
15:59 05.07.2019.

Kad nemas kaj pisati, onda preneses izmisljenu vijest s kurira koji je stavio sliku afte, neke zgodmicke cure i napisao tekst...

Avatar MK
MK
15:49 05.07.2019.

...javljaju srpski mediji je bitno, a ne koja bolnica, koja država i koji novinar je ovo za VL pripremio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije