Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dječja blagdanska kolekcija u disco stilu

Reserved
Foto: PR FOTO
1/17
11.12.2019.
u 17:32

Reserved dječja blagdanska kolekcija u disco stilu će vas potpuno oduševiti

Dolaskom zimskih praznika počinjemo se pripremati za blagdanska obiteljska okupljanja za koja uvijek odabiremo posebne outfite kako za sebe tako i za naše najmlađe. U novoj dječjoj Reserved kolekciji otkrili smo svečanu sofisticiranost koja naglasak stavlja na disco stil 80-ih i osigurava da klinci budu ukorak s najnovijim sezonskim trendovima.  

Prava poslastica za sve dječje modne znalce bit će zvonaste hlače ili baršunasto odijelo kao i predimenzionirani puloveri. Glavni fokus je prvenstveno na svjetlucavim materijalima, tkanini od tvida, čipki, neravnoj velur površini i gustim pletenim džemperima. Nezaobilazni detalj su srebrne ili brokatne čizme, kao i ukrasne manžete i kopče stvorene kako bi se istakli iz gomile.

Princeze će pak dojmiti romantične, čipkane ali ne i manje upečatljive haljinice u blagdanskoj crvenoj i zelenoj boji.

Dječaci na Božić posežu za baršunastim jaknama, tankim jednobojnim džemperima s V-izrezom i klasičnim majicama. Za razbijanje stila tu su crne traperice u stilu osamdesetih i tenisice.

Nakon svečanog dijela slijedi onaj zabavniji, čiji su neizostavni dio božićni džemperi koji bude pravu blagdansku čaroliju.

Kolekcija Reserved Xmas, kao i obično, donosi puno pozitivne energije i osmijeha - što je savršen sastav za praznike. Odbrojavamo dane do Badnjaka!

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu: www.reserved.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije