Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivan je!

Dječak spasio sestru od ugriza psa, a njegovo objašnjenje rasplakalo je mnoge

Instagram/@nicolenoelwalker
15.07.2020.
u 16:42

Prozvali su ga herojem nakon što je spasio sestru.

Bridger (6) iz grada Cheyenne, Wyoming riskirao je svoj život kako bi spasio mlađu sestru od psa koji ih je napao. Njegova teta ponosno je objavila ovu priču na Instagramu. 

"Moj nećak je heroj koji je spasio svoju mlađu sestru od napada psa. Stao je ispred nje i pustio da pas ugrize njega samo kako bi sačuvao nju."

Na pitanje kako se odlučio na ovaj potez, Bridger je rekao: "Ako je netko trebao umrijeti mislio sam da sam to ja." Nakon što ga je pas napao, uhvatio je svoju sestru za ruku i počeo trčati, prenosi LADBible.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My nephew is a hero who saved his little sister from an attacking dog. He, himself, took on the attack so that the dog wouldn’t get his sister. He later said, “If someone was going to die, I thought it should be me.” He got home from the hospital last night. I know it’s a long shot, but I’m reaching out to the Avengers and other heroes so that they can learn about this latest addition to their ranks. Please, check your DM’s for my sweet nephew’s story. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans @vancityreynolds @thehughjackman Edit: I never expected my sweet nephew’s story to reach so many. Please, follow my other post (I only have two so far 😅) for the latest info regarding my sweet nephew and his family.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Ovaj šetosgodišnjak odmah je prevezen u bolnicu gdje je dobio 90 šavova zbog nekoliko ugriza po licu i glavi. Vrlo brzo je pušten iz bolnice, rane polako zarastaju, a on se osjeća odlično, napisala je njegova teta Nikki na Instagramu. 

"Još uvijek se ne može normalno smijati, ali komentari drugih ljudi mu puno znače."

Komentara 1

DO
domolub
19:10 15.07.2020.

katastrofa. vlasnika PSA kaznit novcano. u zatvor20 g. țe oduzeti psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije