Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nezadovoljan

Dječak (3) ogladnio pa sam naručio ogromnu količinu hrane iz McDonald'sa; na kraju nije bio impresioniran

Instagram
26.11.2020.
u 11:30

Ipak nije bio impresioniran jer su, kako kaže, neke stvari zaboravili dostaviti.

Tom, trogodišnji dječak iz Brazila, jako je ogladnio, pa je uzeo mamin mobitel i odlučio sam naručiti dostavu.

Kako su tijekom pandemije puno puta naručivali hranu, maleni je već zapamtio kako se to radi. Iskoristio je popuste u McDonald'su i naručio veliku količinu hrane - šest menija, šest Happy Mealova, osam igračaka, deset shakeova, osam boca vode i dva sladoleda. Uspio je čak odabrati i točnu adresu za dostavu.

Njegova majka, Raissa Andrade bila je kod liječnika zbog bolesti, a nakon toga se odlučila otuširati. Gladnom sinu planirala je ubrzo dati hranu, ali on se snašao sam i ostavio ju u šoku kada ju je ispred vrata dočekalo čak 10 vrećica hrane. 

Mate Rimac dječaku ispunio san! Provozao ga je u svom automobilu! 😍

Bez obzira na toliko hrane iz omiljenog restorana, maleni nije bio impresioniran. Požalio se mami kako nije došla jedna igračka koju je naručio, a ni pita od jabuka.

Raissa, koja se nije mogla suzdržati od smijeha kada je shvatila što je maleni učinio, odlučila je hranu podijeliti sa susjedima i ukućanima, pa tako 74 dolara (skoro 490 kuna) nije uzalud potrošeno, prenosi LADBible.

Znate li zašto je znak McDonald'sa žute boje?

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije