Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presladak je

Dječak (2) nasmijao mnoge: S bakom pekao kolače, ali sve sastojke pojeo prije pečenja

Instagram
10.09.2020.
u 14:30

Iako su sastojci sirovi, nisu spriječili ovog dvogodišnjeg dječaka da ih brzo pojede.

Maleni dječak postao je popularan nakon videa koji je objavila njegova majka na društvenim mrežama. Cade (2) u videu zajedno s bakom peče kolače, ali u kuhinji je vrlo brzo napravio kaos jer je svaki sastojak morao pojesti prije pečenja, prenosi mirror.co.uk.

Njegova metoda pečenja, u kojoj pokušava pojesti što više sirovih sastojaka prije nego što stignu u pećnicu, nasmijala je mnoge. Svaki sastojak koji je njegova baka dodala svom kolaču, Cade je brzo pojeo, uz mnoge bakine neuspjele pokušaje da ga zaustavi. Sirovo jaje, maslac, šećer - Cade nije birao i sve je samo stavljao u svoja usta.

Video je brzo prikupio i mnogo komentara oduševljenih ljudi, koji su otkrili da im je potrebno malo smijeha u ovoj situaciji. - Nema toga što ovaj dječak neće staviti u usta, a ima najbrže ruke. Videozapisi su toliko urnebesni. Možete odmah vidjeti što će staviti u usta, što je otprilike sve. - komentirao je jedan korisnik.

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije