Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maleni junak

Dječačić (6) spasio mlađu sestru od psa pa zadobio 90 šavova - liječnici mu poklonili uklanjanje ožiljaka

Instagram
13.01.2021.
u 11:30

Stao je ispred svoje sestre kako bi je spasio od podivljalog psa te zadobio brojne ožiljke.

Bridger Walker, iz Cheyennea u Wyomingu, riskirao je svoj život kako bi spasio svoju mlađu sestru od psa koji ih je napao u srpnju 2020. godine. Zadobio je nekoliko ugriza za glavu i lice, a trebalo mu je više od 90 šavova nakon što je hitno prebačen u bolnicu, kako prenosi Unilad.

Njegova teta objavila je ovu priču na Instagramu: "Moj nećak je heroj koji je spasio svoju mlađu sestru od napada psa. Stao je ispred nje i pustio da pas ugrize njega samo kako bi sačuvao nju."

Na pitanje kako se odlučio na ovaj potez, Bridger je rekao: "Ako je netko trebao umrijeti, mislio sam da sam to ja." Nakon što ga je pas napao, uhvatio je svoju sestru za ruku i počeo trčati, kako je Večernji list već pisao.

Medvjed pokušao pojesti psa, a onda se u njega zabio vlasnik psa i počeo ga udarati:

1/2

Šest mjeseci nakon napada, ožiljci malog junaka blijede, zahvaljujući pomoći tima poznatih liječnika koji su se dobrovoljno javili da ga liječe pro bono nakon što su čuli njegovu priču.

- Bridger me nadahnuo i u vrijeme kada je toliko negativnosti okruživalo svijet, pružao je nadu i predstavljao sve dobro. Moja je najveća privilegija pokušati pomoći i premda će nekolicina od nas možda dobiti zasluge, ova je priča više o dermatološkom svijetu koji se okupio kako bi pomogao dječačiću koji je uistinu heroj - ispričao je liječnik Bhanusali, koji je laserom uklonio ožiljke s Bridgerova lica.

Drugi put je liječenje primio u listopadu 2020. od dr. Maughan, koji je rekao: - Bridger je takva inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost i odvažnost zaslužuju svako priznanje. -

- Dr. Bhanusali i ja smo blagoslovljeni što smo bili dio njegova oporavka i osjećamo se privilegiranim što ćemo moći koristiti našu stručnost kako bismo pomogli njegovim ožiljcima da zacijele najbolje što mogu - dodao je.

Njegova je teta rekla da je obitelj ostala u kontaktu s vlasnikom psa i rekla da su to 'sjajni ljudi koji nisu bili ništa drugo nego dobri i ljubazni prema Bridgeru i njegovoj obitelji'.

- Uopće ne osjećamo ogorčenost prema njima, ako išta, došlo je samo do povećanja ljubavi između naših obitelji kao rezultat ovog problema - dodala je.

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:

Komentara 1

IV
Ivoovi
11:45 13.01.2021.

Ovaj članak neka pogledaju svi koji svoje ljubimce drže bez nadzora i kažu "moj pas neće ništa, ne grize". Neka dobro pogledaju lice ovog dječaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije