Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike pobjede

Djeca vas pitaju za zdravu grickalicu? Ovo su malene stvari koje usrećuju roditelje

shutterstock
18.02.2020.
u 12:30

Roditelji se svakodnevno trude što bolje odgojiti svoju djecu te da ona budu sretna i zdrava, a čak i najmanje pobjede njima puno znače.

Male stvari su uvijek te koje najviše znače, pogotovo kada ste roditelj i svaka mala pobjeda je za vas velika. Novo istraživanje, provedeno na 2000 roditelja s djecom između dvije i osamnaest godina, promatralo je koje stvari roditelje ohrabruje i usrećuje, piše nypost.com.

Pogledajte kako djeci pripremati umjerenu količinu hrane:

Najvažnije stvari koje roditelje usrećuje su kada su im djeca zdrava i sretna te ih ohrabruje što njihov napor i trud nije uzalud. Više od polovice roditelja u istraživanju reklo je da im je najveća pobjeda bila kada ih je dijete samostalno pitalo za zdravu grickalicu, a još veća pobjeda bila je kada su uživali u zdravoj hrani.

Roditelji su priznali da moraju biti kreativni sa svojom djecom te često moraju izmišljati stvari kako bi pojeli zdravu hranu. Tako je polovica roditelja priznalo da su djeci rekli da je povrće zapravo napravljeno od pilećih medaljona, a druga polovica koristi izreku da su sve vrste mesa napravljeni od pilećih medaljona. Roditeljima je najvažnije svojoj djeci pokazati da je zdrava hrana ukusna, ali ima nekoliko malenih pobjeda koje svaki roditelj priželjkuje.

Top deset pobjeda koje usrećuje roditelje:

1. Kada djeca bez problema pojedu svoje povrće
2. Kada su djeca mirna i tiha tijekom kupovanja namirnica
3. Kada djeca pojedu cijelo jelo bez prigovaranja
4. Kada djeca pitaju za zdravu grickalicu
5. Kada djeca uživaju u zdravoj grickalici
6. Kada su djeca okupirana i tiha tijekom vožnje autom
7. Kada djeca završe svu svoju domaću zadaću na vrijeme
8. Stavljanje djece na spavanje bez prigovaranja i plakanja
9. Uspješno kupanje djece bez plakanja
10. Uspješno okupiranje djece dok prolaze kroz odjel s igračkama kako ne bi molili za novu

Upoznajte gospođu koja sakuplja Barbie lutke:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PatriciaMU77
PatriciaMU77
19:44 18.02.2020.

Роtpuno sam golа. Žеliš vidjеti fotоgгаfiju? --- WWW.KISSTOK.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije