Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Djeca su kemijskom olovkom napravila mrlje na kauču? Uklonite ih vrlo jednostavno ovom metodom

TikTok
25.01.2021.
u 07:00

Sve što vam treba je lak za kosu.

Djeca su kemijskom olovkom pošarala kauč? Bez brige, ne morate tkaninu odmah mijenjati, ali ni nositi na kemijsko čišćenje. Vrlo jednostavno mrlje uklonite sami kod kuće, samo pratite trik Tiktokerice Lies Elizabeth - sve što vam treba je lak za kosu, prenosi Mirror.

U videu koji je objavila Liesl pokaže crtu napravljenu kemijskom olovkom na kauču, a zatim ju poprska lakom za kosu i ostavi nekoliko minuta da odstoji. 

Foto: TikTok/pianograndad

Pogledajte video:

Uzme mokru krpu, obriše dio tkanine - i mrlje nema!

Njezin video brzo je postao viralan, a mnogi su impresionirani trikom. "Idem pošarati svoj kauč samo da isprobam ovaj trik", napisala je jedna osoba. Javio se i frizer koji je rekao da uvijek koriste lakove za kosu kada odjeću zaprljaju farbom ili nekim drugim sredstvom koje se teško uklanja.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda'

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije