Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upečatljiva i posebna

Divlja jesen u Höglu

Högl
Foto: Högl Shoe Fashion
1/6
02.08.2019.
u 11:24

Tenisice, salonke i torbice dobile su novu dimenziju s ovim zanimljivim printom kojeg neki smatraju pretjeranim, a drugi ga naprosto obožavaju!

Leopard uzorak ne silazi s vrha top liste najpoželjnijih, a u Höglove trgovine već su stigli „divlji“ jesenski modeli obuće i modnih dodataka.

Tenisice, salonke i torbice dobile su novu dimenziju s ovim zanimljivim printom kojeg neki smatraju pretjeranim, a drugi ga naprosto obožavaju! No, svi će se složiti da je leopard uzorak snažan modni iskorak i da s njim svaka odjevna kombinacija postaje upečatljiva i posebna.

Sve kolekcije dostupne su u zagrebačkoj trgovini u Ilici 12 te u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije