Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVA GODINE

"Divim se vedrom duhu i optimizmu moje supruge. Ona je diva jer je ni bolest ni poteškoće nisu spriječile da uspiju"

Marina Škof
Foto: Privatni album
1/5
16.11.2018.
u 08:00

Upoznajte novu nominiranu za Divu godine - Marinu Škof nominirao je suprug Ivan u kategoriji "Mama-heroj"

Marina Škof je 35-godišnjakinja koju je za kategoriju "Mama-heroj" nominirao njezin suprug Ivan (38). On je inače keramičar po struci, a kaže kako ju je nominirao jer je ona za njega diva te se uvijek trudi da sve bude savršeno:

Poznajem je 17 godina, a od toga smo 11 godina u braku. Divim se njezinom vedrom duhu i optimizmu koji nisu pokolebale ni velike poteškoće kroz koje je prošla dok je bila mlađa. Inače je rodom iz Vukovara i do svoje dvadesete godine ostala je bez oba roditelja. S 23 godine otkrila je da ima genetsku bolest MEN1, inače poznatiju u Americi i u zapadnoj Europi, kod koje se u tijelu stvaraju dobroćudni tumori.

Foto: Privatni album/MailOnline

Marina je prvi put operirana s 24 godine, a do sad je imala puno operacija po cijelom tijelu, što se na prvi pogled nikad ne bi reklo jer je uvijek vedra i nasmijana. Ivan kaže kako ju je sve zajedno samo još više ojačalo.

Uspjela je u svim područjima svog života. Imamo dvije kćeri, devetogodišnju Kiaru i sedmogodišnju Paulu. Divna je supruga i majka našim kćerima. Kiara jako lijepo crta, a Paula je do sad osvojila 15 zlatnih medalja iz atletike i trčanja.

Foto: Privatni album/MailOnline

Djevojčice su jako sretne što je njihova mama nominirana za projekt Diva godine, a Kiara je rekla kako je njezina mama draga, nježna, puna razumijevanja i jako, jako strpljiva. A upravo je strpljivost ono što joj treba, ne samo privatno, već i u njezinom poslu. Radi kao teleoperater, a Marina kaže da taj posao zahtijeva mnogo ljubaznosti, strpljivosti i truda. Radi ga jer voli pomagati drugima. Marina je rekla:

To što me suprug prijavio za ovaj projekt pokazuje koliko cijeni sve što činim za našu obitelj koja mi je najvažnija. Zahvalna sam mu jer je cijeli život bio uz mene te mi uvijek daje podršku. Bilo je teških trenutaka, ponajviše vezanih za moju dijagnozu i brojne operacije koje sam prošla. To je nešto s čime se moram nositi cijeli život i što zahtijeva liječničku kontrolu svakih šest mjeseci.

Foto: Privatni album/MailOnline

Marina kaže kako je svakome dano onoliko koliko može nositi, a navikla se na to da je život borba i da sve to nosi s osmijehom. Shvatila je da, unatoč tome što želi biti sretna, svijet danas nemilosrdan i uz smijeh kaže da zahtijeva da žena bude diva, majka i kraljica. Dodaje da voli vedrinu, sunce i smijeh, a vesele je male stvari:

Ljeti pravim loptice od naše lavande koju poklanjam prijateljima. Svaki slobodan trenutak volim provesti u prirodi ili šetnji uz more, a ljeti obožavam plivati. Sve se može i stigne napraviti ako se vrijeme dobro organizira i isplanira na vrijeme. Tek kad se Boga stavi na prvo mjestu, sve je ostalo na svome mjestu. Kako razmišljamo, čemu se nadamo - tako nam i je i zato idemo samo hrabro naprijed s vjerom u bolje sutra!

Foto: Privatni album/MailOnline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije