Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hommage Margariti

Dita von Teese dobila svoju verziju najpoznatijeg koktela - MargaDitu

dita (1)
Albert Sanchez
24.04.2011.
u 19:29

Bonvivanka Margarita Sames je 1948. godine prva smućkala ono što će kasnije postati najpoznatiji "ženski" koktel na svijetu - Margarita

Zvijezda burleske Dita Von Teese odnedavno se može pohvaliti kako ima svoj koktel - MargaDitu. Poznati proizvođač pića, koji Dita reklamira od 2007. godine, odlučio je zanosnoj Amerikanki posvetiti sasvim novi napitak, koji je nastao kao svojevrsni hommage najkozumiranijem "ženskom" koktelu na svijetu, Margariti.

Margarita je ime dobila prema Margariti Sames, hedonistici i bonvivanki iz Dallasa, koja ga je prvi put pripremila 1948. godine na svojoj hacijendi u Acapulcu. 

- Margarita je bila jaka, samouvjerena žena puna stila poznata po ogromnoj energiji. Sve su to kvalitete kojima se iznimno divim, i nadam se, i sama imam. Njezin je recept za Margaritu stariji od 60 godina i činilo se prirodnim da moj koktel bude doprinos ovoj glamuroznoj i karizmatičnoj ženi - smatra Dita. Margadita se radi od likera od naranče Cointreau, Silver tekile, svježeg limunova soka, Monin Rose sirupa te chipotle papra. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije