Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Disruptivni hrvatski brend Framespage.com koji je promijenio način kupnje naočala opet inovira

FramesPage
27.11.2019.
u 08:30

Dobro došli u prvi hrvatski 360º dućan za pristupačne brendirane naočale i provjerite sasvim drukčiju Black Friday akciju

Ako još ne znate za “framesice” – omiljeni digitalni brend pristupačnih dioptrijskih naočala – vjerojatno i dalje imate samo jedan par naočala koji ste kupili po velikoj cijeni. Framsepage.com pokrenut je prije tri godine da bi revolucionarizirao vašu svakodnevicu i promijenio paradigmu kupnje naočala. Zašto si ne bismo mogli priušititi više pari naočala, baš kao što imamo više pari traperica, pitao se tim u disruptivnom hrvatskom startupu Framespage koji je prvi ponudio dvostruko nižu cijenu naočala nego u optikama i olakšao iskustvo kupnje.

Oni su prva hrvatska online optika koja nudi isprobavanje uz pomoć proširene stvarnosti u AR aplikaciji, dostavu u roku od 48 sati i mogućnost besplatnog povrata. Novi način kupnje naočala oduševio je Frames zajednicu: “FramesPage vratio mi je volju za nošenjem naočala, sad mogu u isto vrijeme biti i 'ćorava' i fensi”.

Tri godine poslije FramesPage opet mijenja industriju! Spajanjem s Optikom Optotim, jednim od najvećih lanaca optika u Hrvatskoj, postali su jedina online optika u Hrvatskoj koja nudi 360º iskustvo, online i offline. U 20-ak optika Optotima sada možete pronaći sve framesice, isprobati ih i obaviti besplatan pregled vida. Uz to – uz uslugu click and collect – framesice možete naručiti online, a preuzeti u jednoj od optika Optotima. I sve to po istoj cijeni – već od 399 kuna zajedno za naočale i dioptrijska stakla.

“Naša je misija učiniti proces kupnje naočala što jednostavnijim, ugodnijim i povoljnijim”, poručuju iz FramesPagea i Optotima i ističu: “A ovo je tek početak.”

Da biste mogli zabljesnuti na adventskim proslavama – uz jedan par naočala za božićni party, a drugi za novogodišnji tulum – FramesPage nudi sasvim drukčiju ponudu za Black Friday. Uz već povoljnu cijenu naočala i dioptrijskih leća od 399 kuna, cijeli tjedan od 25.11. do 1.12. moći ćete ostvariti popust od 15% na 1 naočale, 30% na 2 para naočala te 45% na 3 para naočala… Uz svaku novu kupnju, ostvarujete još veći popust!

Provjeri odmah na framespage.com

1. Provjerite dioptriju prije kupnje novih framesica: FramesPage vam osigurava besplatan pregled vida u svim Optotim optikama.

2. Za sve ljubitelje online šopinga: Framesice možete isprobati virtualno, kupiti online i dočekati doma za 48 sati.

3. Za sve koji se vole šetati dućanima: Framesice možete isprobati u 20 Optotim optika.

4. Click-and-collect za sve koji vole kombinirati online i offline šoping: Framesice možete isprobati virtualno, naručiti online i preuzeti u Optotim optici; ili isprobati u optici i naručiti online.

5. A za sve koji žele zabljesnuti na adventskim proslavama: Framesice na Black Friday akciji! Cijeli tjedan od 25.11. do 1.12. uz već povoljnu cijenu brendiranih naočala od 399 kuna ostvarujete popust od 15% na 1 naočale, 30% na 2 para naočala te 45% na 3 para naočala… Da biste mogli imati jedan par naočala za božićni party, a drugi za novogodišnji tulum, ostvarujete sve veći popust na svaku kupnju!

Provjeri odmah na framespage.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije