Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati dermatolog

Dinko Kaliterna predstavio ekskluzivnu liniju za njegu kože u Mulleru

Foto: Ines Ljubetić Fišer
1/6
12.05.2017.
u 11:01

Dodao je kako su poznati pozitivni učinci djelovanja začina nima i kurkume na naš cjelokupni organizam te posebice na kožu.

U trgovini Muller Trg predstavljena je ekskluzivna linija za njegu kože "beauprox by dr. Dinko Kaliterna", a okupili su se i mnoge poznate dame Hrvatske poput Renate Sopek, voditeljice Nives Čanović i Antonije Stupar, Ivane Delač Đolo, Ivane Ergić, glumice Nele Kočiš i Marijane Mikulić, Ane Gruice, Maje Cvjetković, Antee Kodžoman, Vedrane Linardić, Josipe Pavičić, glumice Mie Begović, Katarine Rožanković, sudionice showa "Život na vagi"...  

- Moji proizvodi su dermatološki testirani, ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama, a služe za obnovu i njegu kože uz dokazan efekt pomlađivanja, izjavo je sinoć pred mnogobrojnim uzvanicima u svijetu priznati dermatolog dr. Dinko Kaliterna.

Dodao je kako su poznati pozitivni učinci djelovanja začina nima i kurkume na naš cjelokupni organizam te posebice na kožu. Upravo zbog toga u svojim kremama, osim domaćih sastojaka, kombinira i mnoge egzotične sastojke s dokazanim pozitivnim djelovanjem na zdravlje kože i organizma. 

U Muller sinoć su došli i brojni poznati, među kojima su bile Renata Sopek, voditeljice Nives Čanović i Antonija Stupar, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, glumice Nela Kočiš i Marijana Mikulić, Ana Gruica, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić, Josipa Pavičić, glumica Mia Begović, Katarina Rožanković sudionica showa "Život na vagi" te mnogi drugi.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije