Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je tajna?

Ovo je najtraženija dijeta u 2017., a u 7 dana gubi se 7 kg

dijeta, zdrava prehrana
Foto: Thinkstock
31.07.2017.
u 09:01

General Motors dijetu ta je tvrtka osmislila još osamdesetih kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenika, a ove godine je jedna od najtraženijih

Tijekom ljeta su svi u potrazi za brzim dijetama s kojima će u kratkom roku izgubiti nekoliko kilograma viška. Takva je i GM dijeta, odnosno General Motors dijeta koju je ta tvrtka razvila još tijekom osamdesetih kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenika.

No, u 2017. godini postala je jedna od najtraženijih dijeta na Googleu što nije niti čudno jer 'obećava' gubitak 7 kilograma u samo 7 dana.

Glavno pravilo dijete je strogo držati se uputa tijekom tjedan dana.

Prvog dana dijete jede se tako samo voće, ali ono bazirano na vodi tako da su banane strogo zabranjene.

Princip dijete je jesti hranu kojom ćete izgubiti više kalorija nego što ćete ih unijeti. U prva tri dana dijete gubi se najviše kilograma jer su ta tri dana i najstroža, a tijekom cijele dijete treba se unositi od 1000 do 1200 kalorija na dan.

Što se jede tijekom dijete?

1. dan
Voće, a lubenica se najviše preporučuje. Banane su zabranjene. Može se jesti u neograničenim količinama i kada želite, ali ipak ne pretjerujte.

2. dan
Sve povrće je dopušteno, sirovo ili kuhano, a voće je zabranjeno. Dan počnite s pečenim krumpirom koji će osigurati ugljikohidrate tijelu tijekom dana.

3. dan
Kombinirajte voće i povrće iz prva dva dana, ali ne jedite banane ili krumpire.

4. dan
Danas su vam dopuštene banane i mlijeko kao i voće i povrće.

5. dan
Jedite junetinu, teletinu, piletinu ili ribu zajedno s pet ili šest cijelih krumpira. deset do 12 čaša vode se preporučuju ovoga dana.

6. dan
Govedina i povrće se jedu tijekom ovoga dana.

7. dan
Za doručak jedite smeđu rižu i popijte prirodni voćni sok, a ostatak dana u neograničenim količinama jedite voće i povrće. 

Komentara 4

RI
Ringo
09:24 31.07.2017.

Ja sam skinuo 20 kg u 20 mjeseci. Nikakva dijeta, ishrana kao i prije, samo uveo 1 sat trčanja ili bicikle dnevno. To je teži način, ljudi su uglavnom lijeni pa izmišljaju svašta samo da se ne pomaknu.

SA
sasavt
09:13 31.07.2017.

jao budalaština na tom večernjaku ko nigdje

SW
Swifty
09:13 31.07.2017.

Ovo moze samo totaln oneuka i priglupa osoba preporuciti ikome. Osnovna potreba tijela su bjelancevine tj proteini, a ovdje is se unosi u tijelo tek 5 dan dijete. Gubitak misicne mase je neizbjezan samim time i usporavanje matabolizma. I jos na manju misicnu mase se trosi dnevno manje kalorija. Danas ocito novinar moze biti bilo koja susa sa ulice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije