Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravija verzija

Dezinfekcijsko sredstvo za dom napravite sami: Treba vam nekoliko sastojaka - među kojima je votka

Shutterstock
07.01.2021.
u 09:17

Jednostavno je za pripremiti, a puno je sigurnije i zdravije za korištenje.

Kada je u pitanju održavanje čistoće doma, najbolje bi bilo što više sredstva pripremati samostalno kako biste izbjegli štetne tvari i kemikalije. Jednako dobro mrlje i prljavštinu uklonit će i sredstva koja napravite u svoja četiri zida, a puno su sigurnija za djecu i kućne ljubimce. 

Danas donosimo sastojke i proces pripreme sredstva za dezinfekciju, a potrebno vam je pet sastojaka - od kojih je jedan votka, prenosi Real Simple.

U videu saznajte trikove za pripremu fritula kod kuće:

Uzmite pola šalice octa, pola šalice votke, 10 kapi eteričnog ulja s mirisom limuna i 10 kapi s mirisom lavande i šalicu i pol vode.

Sve sastojke stavite u bocu s raspršivačem i dobro protresite. Pošpricajte površine i ostavite da djeluje 10 minuta. Pobrišite suhom krpom.

Izbjegavajte pretjerano čišćenje - sterilni domovi nisu uvijek zdraviji:

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije