Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Designer Outlet Croatia bogatiji za još jedan premium brand

Designer Outlet Croatia
17.05.2021.
u 11:52

Omiljene Patrizia Pepe komade pronađite po sniženim outlet cijenama

Poznati talijanski brand Patrizia Pepe otvorio je svoja vrata i na vašoj omiljenoj modnoj destinaciji, u Designer Outletu Croatia. Ovaj renomirani brand nastao je u Firenzi i već gotovo 30 godina njegovo ime u modnom svijetu simbolizira smjelost i modernu ženstvenost. Odjevni komadi i modni dodaci, svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom, omiljeni su među svim ljubiteljicama mode.

Prepoznatljivost branda Patrizia Pepe leži u njegovoj elegantnoj profinjenosti ali i modernom dizajnu usmjerenom prema ženi i njezinoj ženstvenosti. Trgovina u Designer Outletu Croatia u svojoj ponudi ima proljetnu kolekciju u kojoj ćete pronaći razigrane haljine, košulje, kombinezone, moderna odijela, ali i trenirke te neizostavne modne dodatke, sandale i tenisice.

Obožavateljice talijanske mode sigurno će prigrliti odjevne komade i dodatke koji osim što će zadovoljiti različite ukuse i stilove, pružit će kvalitetu i udobnost. 

Ovog proljeća i ljeta svoj modni stav i kreativnost pokažite s Patrizia Pepe upečatljivim komadima. Ako igrate na sigurno, nećete pogriješiti s outfitom u bijeloj boji, modnom klasiku za tople i sunčane dane. Ipak, ako želite pokazati svoju odvažnost u kombiniranju odjeće, birajte komade u jarkim bojama. Žuta boja podsjeća na radost i optimizam, roza na nježnost i romantiku, dok će vas odabir plave neodoljivo asocirati na miris mora i beskonačnost neba. 

Osim profinjenih i svečanijih komada, u proljetnoj ponudi Patrizia Pepe odaberite i ležernije outfite u kojima ćete se osjećati ugodno i cool. Trenirke s istaknutim detaljima odlične su za duge šetnje ili boravak u prirodi. Dok za kavu na gradskoj špici, idealan odabir bit će trapez hlače, jednostavni T-shirt i upečatljiva torba u žutoj boji.

Lagani materijali idealni su za tople proljetne i ljetne dane. Ako ste u potrazi za odjevnim komadom koji možete nositi u svim prigodama, pa i onim svečanim - s lepršavom haljinom u narančastoj boji nećete pogriješiti.

Efektni modni dodaci i detalji učinit će vaš proljetni look jedinstvenim. U Patrizia Pepe ponudi odaberite sandale u svojoj najdražoj nijansi, bilo da volite više jarke ili one s metalnim odsjajem. Svakako ne zaboravite trendi nakit za osvježenje svakodnevnih odjevnih kombinacija.

U novootvorenoj Patrizia Pepe trgovini u Designer Outletu Croatia možete pronaći svoje modne favorite i probuditi ženstvenost u sebi.

Za samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba obavite shopping na otvorenom i osvježite svoj ormar elegantnim i cool odjevnim komadima i modnim dodacima.

Vidimo se u shoppingu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije