Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Dermatologica tvrdi da je stavljanje dezodoransa ujutro zapravo neučinkovito

Shutterstock
19.09.2019.
u 09:39

Dr. Pimple Popper je otkrila da svakodnevno krivo stavljamo dezodorans i time umanjujemo njegov učinak

Mnogi kao dio jutarnje rutine ispod ruke stavljaju dezodorans, ali američka dermatologica Sandra Lee kaže kako to zapravo nije dobro i kako bi se on trebao stavljati navečer, prije spavanja. 

Foto: Shutterstock

"Dezodoransi djeluju najbolje kada se nanose navečer. Znojne žlijezde tada miruju, a upravo zato je i njegovo djelovanje učinkovito", rekla je za Mirror dermatologinja poznata i pod imenom Dr Pimple Popper.

Osim toga, dezodoransi se ne smiju nanositi odmah nakon brijanja jer može doći do iritacije kože, a jednako tako se ne bi trebali nanositi i netom prije odijevanja jer na odjeći mogu ostati mrlje. 

Važno je držati dezodorans dovoljno daleko, a najbolje bi bilo udaljiti ga otprilike 15 centimetara od pazuha i tek onda pošpricati. Također, ne špricajte predugo jer to nema nikakvog smisla. Ako na ambalaži piše da je potrebno kratko pošpricati, najbolje je poslušati taj savjet.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije