Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODNO BEZ BOKA?

Demi tvrdi da nije bilo fotoshopa?!?

Demi
W
20.11.2009.
u 16:52

Demi Moore je na twitter stavila "originalnu fotografiju" za magazin W i tvrdi da jest mršava i da to nije obrada, ali ne objašnjava nestao dio boka.

Predstavnik za javnost magazina W u izjavi za novinare zbog skandala s fotografijom Demi Moore na naslovnici kaže:

- Fotografi Mert Alas i Marcus Piggot nisu učinili ništa neuobičajeno s Demi Moore za fotografiju na naslovnici magazina W. Demi je iznimno lijepa žena i mi smatramo da naša naslovnica to i odražava.

To bi valjda trebalo značiti da obrada fotografije svake žene do izgleda kostura nije ništa "neuobičajeno", premda u magazinu tvrde da nije angažiran njihov uobičajeni "fotoshoper" slavnih, Pascal Dangin, već su fotografi sami obavili sve (možda baš to objašnjava zašto su to napravili tako nevješto).

A čak i Demi Moore tvrdi da je njezina fotografija u Balmainovu trikou "sasvim prirodna", i u četvrtak popodne je na svojoj stranici na Twitteru napisala: "Evo originalne slike, ljudi, moji bokovi nisu retuširani ne dajte da vam se** o tome" i još jednom postavila "originalnu" sliku. U sljedećih nekoliko postova raspisala se o svojoj mršavosti i tome kako joj je bilo ugodno tijekom snimanja.

Tko hoće u to povjerovati, neka povjeruje, ali nama je još uvijek nešto oko tih bokova sumnjivo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
17:00 20.11.2009.

Nema tu ništa sumnivo. Očito ne stoji s obje noge jednako pa su bokovi nagnuti. To se vidi i na struku. Koje gluposti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije