Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna kako dalje

'Dečko me prevario s najboljom prijateljicom, želim mu oprostiti, ali...'

shutterstock
10.08.2020.
u 19:56

Želi mu oprostiti, ali ne zna kako da se pomiri s njegovim varanjem.

Dečko me varao s mojom najboljom prijateljicom. Znala sam da nešto nije u redu i optužila ga da je s njom. Zakleo se da se ništa ne događa i moja je prijateljica lagala o tome. Ali uhvatila sam ih kako se dopisuju i imala sam dokaze. Moja prijateljica se napila jednu noć te ubrzo nakon toga, javila mi je da je zaljubljena u mog dečka. Imam 26 godina, on ima 27 godina i zajedno smo pet godina. Pokušavamo riješiti stvari, ali borim se da mu vjerujem. I kako da se nosim sa svojom navodnom prijateljicom? Išli smo zajedno u školu, ali nije mi se ni ispričala. Bih li se osjećala bolje da se posvađam s njom i kažem joj što mislim - napisala je jedna djevojka za The Sun.

- Ona i vaš dečko oboje su vas izdali, ali vi ste usredotočili svoj gnjev na nju, ali i vaš dečko je jednako kriv. Možda je ljubomorna na ono što imate, ali sumnjam da će se vaše prijateljstvo oporaviti. Međutim, svađa i ljutnja prema njoj neće ništa riješiti. Usredotočite se na to možete li zajedno sa svojim dečkom obnoviti vašu vezu - savjetovala joj je Deidre.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije