Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Dečko me prevario s bivšom djevojkom na početku veze i onda lagao o tome'

Pixabay
25.12.2021.
u 20:26

Pokazalo se da je još uvijek izlazio s bivšom kad su se upoznali, iako je tvrdio da je završio vezu prije nego što su se zapravo počeli viđati.

- U novoj sam vezi s dečkom kojeg sam upoznala na fakultetu. Potpuno smo ludi jedno o drugom i još uvijek smo u strastvenoj fazi. Nismo mogli podnijeti da budemo razdvojeni tijekom praznika, pa me pozvao da ostanem u njegovoj kući preko Božića s njegovom obitelji, a plan je da ćemo na Novu godinu otići kod moje obitelji - napisala je jedna žena za Mirror

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Bila je kod njega nekoliko dana i sve je išlo dobro, a onda su izašli s njegovim prijateljima na piće. Tamo je bila i njegova bivša, koja je bila vrlo hladna prema njoj cijelu večer. Također se pokazalo da je još uvijek izlazio s njom kad su se upoznali, iako je tvrdio da je završio vezu prije nego što su se zapravo počeli viđati.

- Ljuti me što je bila tako gruba prema meni, ali sam i zabrinuta zašto bi moj dečko to skrivao od mene ili me barem ne bi upozorio da će njegova bivša biti tamo. Mrzim laži i šokirana sam što nije ništa rekao. Navodno su hodali nekoliko godina, tako da je to bila ozbiljna veza. Ne znam jesam li ja pretjerala ili ipak imam razloga za brigu - nastavila je.

- Pretpostavljam da je glavno pitanje govori li istinu. Možda vas je upoznao i shvatio da mora prekinuti svoju vezu, ali umjesto da bude iskren u vezi s tim, mislio je da može sve riješiti i da to nikada nećete morati znati. Skrivanje stvari od vas nije sjajan način za početak veze, ali mislim da biste mu trebali dati još jednu priliku. I jasno mu dajte do znanja da će iskrenost u budućnosti u vašoj vezi biti presudna ako želi da mu vjerujete - odgovorila joj je Coleen Nolan.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije