Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Dečko joj je poslao njezinu fotošopiranu fotografiju pa rekao: 'Volio bih da izgledaš ovako'

TikTok
19.02.2021.
u 11:30

Fotografiju je podijelila na TikToku te pokazala razliku između njezinog tijela prije i poslije fotošopiranja.

Jedna djevojka ostala je slomljenog srca nakon što je dečko u kojeg je zaljubljena fotošopirao njezinu fotografiju, a zatim je  poslao njoj, prenosi The Sun. Iako kaže da je inače dobar dečko, stvari između njih pokvarile su se nakon ove situacije.

Fotografiju je podijelila na TikToku te pokazala razliku između njezinog tijela prije i poslije fotošopiranja.

Tko je Hrvatski kralj photoshopa? Neke biste na ulici jedva prepoznali:

1/7

Foto: TikTok/pianograndad

- Obično je jako drag, ali posljednjih nekoliko tjedana posto je grozan. Dečko koji mi se sviđa već dvije godine upravo mi je poslao moju uređenu fotografiju i rekao kako želi da stvarno tako izgledam - objasnila je u videu.

Zatim je pokazala njezinu originalnu fotografiju, na kojoj izgleda zdravo i sretno, te pitala: - Ovo je neuređena fotografija. Zbunjena sam. Ima li nešto loše na njoj? Jako sam tužna zbog ovoga. -

Foto: TikTok/pianograndad

Reakcija na njezin video bila je ogromna, a mnogi su odmah osudili dečka zbog njegovih postupaka. - Ne slušaj njega, savršena si onakva kakva jesi - komentirala je jedna djevojka, dok je druga dodala: - Nemoj više nikada pričati s njim. -

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba "Hrvatska svijetu"!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
12:23 19.02.2021.

Pa? Milo za drago, tuko! Pošalji i ti njemu njegovu obrađenu.

MO
montello
19:33 19.02.2021.

pa ovo je ipak previše, nije smio tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije