Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Dečko joj je kupio DNK test za rođendan, pa su saznali da su rođaci

mattilathehun/TikTok
13.04.2021.
u 11:27

Par je, odmah nakon saznanja, prekinuo vezu.

Posljednjih nekoliko godina popularan dar je DNK test koji vam može pokazati cijelo obiteljsko stablo i otkriti porijeklo za koje niste ni znali da imate. Upravo to poklonio je partner djevojci Matildi, ali njezini rezultati su sve ostavili u šoku.

Naime, njezina majka je posvojena, a Matilda svog biološkog oca nikada nije upoznala. "Najviše sam htjela saznati kakvo je zdravlje moje obitelji, je li bilo nekakvih bolesti", ispričala je u TikTok videu.

Pogledajte video:

@mattilathehun

Reply to @jessicahalabi im a ✨content creator✨ now #fyp #GetCrocd #GoForTheHandful #FreeFreeDance

♬ original sound - bumble bee

Nakon što je poklonio test Matildi, partner je uzeo jedan i za sebe. Mjesec dana kasnije dobili su rezultate testa i otkrili da su genetski povezani, odnosno da su rođaci!

DNK test je pokazao da su rođaci u trećem koljenu i da dijele prapra djeda i baku, ali nakon što je Matilda istraživala obitelj svog biološkog oca shvatila je da su, po postotku gena koje dijele, zapravo rođaci u drugom koljenu i da su povezani preko njezine prabake.

Ispričala je u videu, koji je pogledan više od pola milijuna puta, da su prekinuli svoju vezu, prenosi The Sun.

Znanstvenici spajaju Svitke s Mrtvog mora, koriste DNK testiranje:

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:41 13.04.2021.

ima takvih slucajeva gdje su se i vjencali a da nisu znali da s u rođaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije