Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Dečko je izbjegava zbog ozljede koju je zadobio tijekom seksa pa za savjet pita stručnjakinju

Shuttterstock
30.08.2020.
u 20:45

Imali su previše energičan seks i njezin dečko se ozlijedio, a sada se boji to ponoviti.

Seks je važan dio svake veze. Uz to što pruža užitak i zadovoljstvo za par, emocionalno ih povezuje i produbljuje njihov odnos. Sve je dobro dok je seks dobar, ali što se dogodi kada se jedna osoba ozlijedi i više ne želi seks? Upravo to se dogodilo dečku jedne djevojke pa ona za savjet pita psihoterapeutkinju Deidre. 

- Do nedavno, moj dečko i ja smo imali sjajan seks. No budući da je bio izuzetno energičan, "rastrgao" je dio penisa. Sad je seks prestao i osjećam kao da ga više ne zanimam. Gleda me s užasom kad sam gola. Nisam siguran što učiniti. Ima 22, a ja 21 godinu - napisala je za The Sun.

- Vjerojatno je rastrgao frenulum, koji može biti vrlo bolan. Vaš dečko može biti zabrinut da tražite seksualne aktivnosti za koje se ne osjeća spremnim. Ako vam je stalo do njega, budite razumljivi i strpljivi. Pod pretpostavkom da je puknuće čisto i bez infekcije, ne treba posjetiti liječnika. Ali očekujte da će trebati nekoliko tjedana da zaraste. Ako se inficira, treba brzo potražiti liječničku pomoć. Kad mu bude bolje, predložite da ubuduće koristi prirodno mazivo na bazi vode kako bi smanjio rizik od kidanja - odgovorila joj je Deidre.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Komentara 2

IP
info_punkt
22:27 30.08.2020.

dakle, za penis očito ne vrijedi ona "nije sapun pa da se troši"

DE
deda1234
21:22 30.08.2020.

Pozdrav Tini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije