Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna plavuša

Davor Šuker se zaljubio na prvi pogled?

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunić
1/2
12.01.2010.
u 17:50

Bivšem je nogometašu zgodna plavuša odmah zapela za oko te je nedugo nakon prvog susreta od prijatelja Zdravka Marića zatražio njezin broj telefona, a Dragana je, kako se čini, odmah pala na njegove zavodničke sposobnosti.

Čini se da je nekadašnji strijelac vatrenih Davor Šuker napokon pronašao ženu svoga života u 17 godina mlađoj Splićanki Dragani Radošević, a svjedoka njihove ljubavi sve je više. Ipak, nogometaš i manekenka navodnu vezu nisu htjeli javno komentirati.

Otkad je objavljena vijest da ljubi Davora Šukera, mobitel 25-godišnje Dragane užario se od poziva pa je njezina prijateljica, koja nam se javila na njen broj, pokušala zaustaviti tu bujicu, neuvjerljivo kazavši da to više nije Draganin broj.

 

 

No, zato smo od drugog izvora bliskog manekenki uspjeli doznati da je Davora i Draganu upoznao Zdravko Marić, nogometašev prijatelj i predsjednik Organizacijskog odbora sportskih igara mladih Bistra, koji je s Draganom bio u Zagrebu kada su i susreli Šukera. Bivšem nogometašu zgodna je plavuša odmah zapela za oko te je nedugo nakon prvog susreta od Marića zatražio njezin broj telefona, a Dragana je, kako se čini, odmah pala na njegove zavodničke sposobnosti. Isti izvor otkrio nam je da manekenka nije bila djevojka plivača Duje Draganje, nego su se samo neko vrijeme družili, ali je zato navodno ljubila 36-godišnjeg splitskog košarkaša Charlesa Mandića. Šukerova najozbiljnija veza dosad bila je ona sa španjolskom glumicom Anom Obregon koja je trajala dvije godine.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije