Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Davor Jurkotić iz Bijelih udovica sutra će reći "da" svojoj djevojci Veri Umer

udovice
Pixsell
22.01.2010.
u 16:12

Novinar i urednik Davor Jurkotić otvoreno nam je priznao kako će imati najluđu momačku večer poslije koje nitko neće znati kako je i kada došao svojoj kući. Osjeća se, govori, čudno, kao da će ga svakog trenutka uhvatiti viroza.

Nakon godinu i pol veze, 33-godišnji riječki komičar Davor Jurkotić, poznatiji kao Davorka Demona iz Bijelih udovica, sutra će u Rijeci zaploviti u bračne vode s djevojkom Verom Umer koja će potkraj svibnja roditi njihovo prvo dijete. 

Novinar i urednik Davor Jurkotić otvoreno nam je priznao kako će imati najluđu momačku večer poslije koje nitko neće znati kako je i kada došao svojoj kući. 

– Na momačkoj ćemo biti osmorica. Zakupili smo jednu konobu u kojoj će početi bančenje, a onda ćemo se poslije ponoći preseliti u klub Terminal. Ne znam kad će tko otići doma, vjerujem da se ni sam neću ničeg sjećati – kroz smijeh kaže Davor koji, poput mnogih "muških junačina", pomalo osjeća tremu zbog važnog dana. 

– Istina, osjećam se pomalo čudno, kao da će me svakog trenutka uhvatiti neka viroza. Trese me trema, ali sve će biti u redu – priznao je član popularnog dvojca Bijele udovice. (ič/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije