Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarobni blagdani

David Beckham naručio umjetni snijeg kako bi djeci dočarao bijeli Božić

victoria beckhma
afp
28.12.2009.
u 13:06

Od supruge Victorije David je dobio buldoga s pedigreom za kojeg je izdvojila čak 16 tisuća kuna. Beckham već ima dva rotvajlera koje je nazvao po svoja dva najdraža repera - Snoopy i Puff.

Kako je lijepo biti bogat! Zna to i David Beckham koji nema problema s recesijom. Božić je s obitelji proslavio u Engleskoj, a kako bi sinovima dočarao pravi Božić, u vrtu svoje vile naručio je i umjetni snijeg. A tu radosnim blagdanima nije kraj. Od supruge Victorije dobio je buldoga s pedigreom za kojeg je izdvojila čak 16 tisuća kuna.

The Sun donosi izjavu prijatelja slavnog para koji je odao kako je Victoria odabrala buldoga jer baš ti psi najbolje simboliziraju Becksov duh na nogometnom igralištu. David psu još nije dao ime, a novi član obitelji u Ameriku stiže nakon blagdana. David Beckham već ima dva rotvajlera koje je nazvao po svoja dva najdraža repera - Snoopy i Puff.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hemp
Hemp
13:20 28.12.2009.

da mi je samo znati koga u hrvatskoj boli kyrac za Božić u obitelji beckham

KA
karambita
13:26 28.12.2009.

Je li ovo naslov iz vecernjaka, ili koji je ovo k**** od novina, fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije