Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prehlada i gripa haraju

Darujemo najpriznatiji proizvod za imunitet u Hrvatskoj

Darujemo najpriznatiji proizvod za imunitet u Hrvatskoj
Foto: VL
25.01.2018.
u 09:38

Vodeći proizvod za imunitet dolazi još jači, a darujemo ga u paketu Večernjeg lista i Ordinacije

Dvije godine zaredom, prema mišljenju javnosti i struke, Imunosal je uvjerljivo najpriznatiji proizvod na tržištu za imunitet. Imunosal je, prema istraživanju neovisne agencije Promocija plus, 2015. i 2016. godine bio pripravak za kojim su djeca i odrasli najčešće posezali kako bi izbjegli zimske bolesti. Ove godine Imunosal dolazi jači nego ikad zahvaljujući kapsulama dodatno obogaćenima selenom i vitaminom D. Večernji vam omogućava da se sami uvjerite u učinkovitost Imunosala jer vam ga daruje u subotu 27. siječnja.​​​​​

Glavni aktivni sastojak Imunosal kapsula je visokopročišćeni Goldcell® beta-(1,3/1,6)-D-glukan iz stanica kvasca. Beta-glukan je vrlo učinkovit, siguran za korištenje, nema vremensko ograničenje primjene te nema nuspojava. Imunosal je jedinstven jer uz beta-glukan tu je i kombinacija koenzima Q10, vitamina i minerala od kojih čak 8 ima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) odobrenu zdravstvenu tvrdnju za imunitet. Osim što je Imunosal koktel zdravih sastojaka, također je i potpuno hrvatski proizvod, razvijen i proizveden u Hrvatskoj.

Pojačanje vašem imunitetu stiže u subotu 27. siječnja na dar u paketu Večernjeg lista i Ordinacije u obliku promotivnog pakiranja s jednim blisterom od 10 kapsula namijenjenih djeci od 12 godina i odraslima.

Nadjačajte sezonu bolesti uz Večernji i Ordinaciju, proizvodom za imunitet broj 1!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije