Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dani zdravlja u City Centeru one

Dani zdravlja u City Centeru one
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
13.05.2016.
u 08:30

Od 13. do 15. svibnja posjetite City Center one East i West i budite dio Dana zdravlja: čekaju vas besplatne zdravstvene pretrage, tečaj prve pomoći, stručni savjeti, edukacije te posebno osmišljen program za djecu koji će ih educirati, zabaviti te im smanjiti strah od odlaska liječniku.

Evo izvrsne prilike za provjeriti osnovne parametre zdravlja: u petak, 13. svibnja, besplatno provjerite tlak i šećer u krvi te potražite stručne savjete. Subota i nedjelja, 14. i 15. svibnja, rezervirani su za osnove prve pomoći – prisjetite se ili naučite kako pomoći unesrećenoj osobi te kako izvršiti reanimaciju.

Djecu čeka posebno za njih osmišljena Mala škola prve pomoći i edukativna radionica 'Pomozi medi' u kojoj će učiti kako zamatati rane na svojim omiljenim plišanim životinjama. Uz to, u edukativnoj radionici 'Bolnica za medvjediće' djeca će, uz stručno vodstvo, smanjiti svoj strah od odlaska liječniku. Čekaju ih i škola plesa, tečaj samoobrane, mala olimpijada, nagradni kvizovi, a Kid's Jungle igraonica mjesto je u kojoj će djeca i roditelji moći naučiti sve o važnosti pravilne prehrane uz savjetovanje nutricionista.

Živite zdravo i osjećajte se dobro u svom City Centeru one! Vidimo se na Danima zdravlja.

Želite prijaviti greške?