Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blago njima

Dali su otkaz da bi putovali svijetom: Evo koliko im plaćaju za post na Instagramu

Foto: Instagram
1/5
21.06.2019.
u 11:20

Par je otkrio i kako neki članovi njihove obitelji i prijatelji ne smatraju da je ovo što rade "pravi posao" i često moraju pojašnjavati da je zaista riječ o poslu kao i o svakom drugom i da ulažu veliki napor u održavanje Instagram profila zanimljivim poznatim brendovima i obožavateljima.

Putovati po svijetu i za to biti i više nego dobro plaćen, san je mnogih. A jedan par upravo je taj svoj san i ostvario.

Itekako poznati i slavni, influenceri s Instagrama Jean Hocke (34) i Camille Demyttenaere (32) žive svoj medeni mjesec i dalje i čine svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu itekako ljubomornima.

Nakon vjenčanja 2017. godine u grčkom Santoriniju dali su otkaz i otada su na medenom mjesecu, pri čemu su do sada obišli čak 52 zemlje svijeta. Svoje putovanje nakon Grčke nastavili su po Aziji i odlučili da se ne žele još vratiti kući. 

1/5

Ovaj belgijski par s londonskom adresom objavljuje fotografije sa svojih putovanja na profilu @backpackdiariez, a do sada ih prati 240 tisuća obožavatelja koji uživaju u njihovim fotografijama s Maldiva, Jaipura, Novog Zelanda, Indije, Ekvadora i sl.

Spavaju u luksuznim hotelima besplatno, a poznati brendovi plaćaju im i po tisuću eura za jednu objavu na njihovu profilu na Instagramu.

Ipak, čini se kako njihov posao iz snova i nije tako jednostavan kako se mnogima može činiti "na prvu". Kako bi uspijevali zaraditi novac putem Instagrama, bilo je potrebno i još uvijek jest uložiti velike napore u kreiranje i održavanje Instagram profila zanimljivim i atraktivnim. To, tvrdi Camille, zahtijeva jako mnogo posla i par radi više nego na svojim bivšim pozicijama u konzultantskoj tvrtki, piše Metro.

Par je otkrio i kako neki članovi njihove obitelji i prijatelji ne smatraju da je ovo što rade "pravi posao" i često moraju pojašnjavati da je zaista riječ o poslu kao i svakom drugom i da ulažu veliki napor u održavanje Instagram profila zanimljivim poznatim brendovima i obožavateljima.

No, ovo je ono o čemu je Camille oduvijek sanjala i uživa u svemu što doživljava sa svojim suprugom te tvrdi kako zbog svog načina života nema osjećaj "olakšanja" kada je kraj petku i početak vikenda. Njihov posao zahtijeva svakodnevni rad, a kada im se neka lokacija svidi, ostanu dulje od planiranog.

Par je nedavno i "podignuo prašinu" objavom fotografije na kojoj vise iz vlaka u pokretu na Šri Lanci kada su se mnogi složili da je taj potez bio nepromišljen i opasan. 

Pogledajte i video Kako složiti traperice u torbu za putovanje

Komentara 5

RZ
rebel.zg
11:35 21.06.2019.

‘Spavaju u luksuznim hotelima besplatno, a poznati brendovi plaćaju im i po tisuću eura za jednu objavu na njihovom Instagram profilu.’ Fake news. Punite ljudima glavu s glupostima.

Avatar Melankolija
Melankolija
12:49 21.06.2019.

Da mala nema tako ljep struk, bilo bi Instragama, ali malo morgen.

CH
CharlesBukowski
14:12 21.06.2019.

probaj malo motiku ili lopatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije