Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča

Dala otkaz u pogrebnom poduzeću da bi mogla postati sirena

Facebook/Jasmine Seales
07.10.2019.
u 15:06

Nije bila sretna na prijašnjem poslu, a sada zarađuje 830 kuna na sat i uživa u onome što radi

Jasmine Seales (28) iz Basingstokea u Engleskoj je napustila posao u pogrebnom poduzeću i postala je profesionalna sirena, a sve je počelo sasvim slučajno.

Foto: Facebook/Jasmine Seales

Sve je krenulo jer je bila nezadovoljna na poslu i često je plakala. Prvi je puta vidjela sirenu kada je bila na glazbenom festivalu Bestival, koji se održava na jugu Engleske. 

"Tamo je bila ta djevojka i izgledala je stvarno zanimljivo. Pričala sam s njom i mislila sam zašto ne pokušati. To je bila odluka koja mi je promijenila život", rekla je za Metro. 

Trenira dva puta tjedno, a dah može zadržati dvije minute i 35 sekundi. Kaže kako to uopće nije lagan posao. Na raznim rođendanima, festivalima i događajima ima nastupe, a zaradi oko 830 kuna na sat. 

Foto: Facebook/Jasmine Seales

"Kada trenirate morate znati kako kontrolirati disanje i otkucaje srca kako bi mogli i ispod vode izvoditi razne poze. Na početku sve djeluje vrlo neprirodno, ali što više to radite, to je lakše. Stvarno je zabavno i kreativno", izjavila je Jasmine. 

Jasmine ima fibromialgiju, bolest kojoj su glavni simptomi kronična bol u mišićima, ligamentima i tetivama, a prate je i umor, smetnje spavanja te poteškoće u pamćenju. Ovo je jedini sport kojim se Jasmine može baviti da ne osjeća bol, a dodala je i kako će ovo raditi dok ne završi u invalidskim kolicima.

Morske sirene pojavile su se i u Hrvatskoj prije dvije godine. U bazenu u Utrinama djevojčice su tako plivale uz pomoć peraje koja izgleda kao rep sirene. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije