Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proputovala je pola Amerike

Dala je otkaz, ostavila dečka i sada putuje po Americi s psom!

Sydney Ferbrache
27.12.2019.
u 07:00

24-godišnjakinja odlučila je živjeti život punim plućima, ostavila je dečka i dala otkaz. Uzela je svog psa i krenula na putovanje po Americi.

Sydney Ferbrache iz Indiane dobila je inspiraciju od jedne djevojke koja putuje kombijem da započne novi život. Kako ne bi živjela u ljubomori odlučila je napraviti nešto po tom pitanju i pitala dečka da joj se pridruži u avanturi. Par je radio oko 70, 80 sati tjedno i bili su potpuno očajni, pa su kupili Mercedes kombi i osposobili ga za putovanje, prenosi UNILAD.com.

Foto: Sydney Ferbrache

Objasnila je: "Počela sam u slobodno vrijeme tražiti kombije, a onda smo kupili jedan i to je bio početak otkrivanja novog života."

Sydney i njezin dečko počeli su putovati u rujnu 2017., ali ubrzo je otkrila da on nije za nju, pa je odlučila nastaviti sama. Dala mu je kombi, radila je tri posla dva mjeseca i kupila novi. Do svibnja 2018. Sydney je uštedjela i renovirala Fordov kombi dodajući kuhinju, bračni krevet i toalet. Prije nego je krenula na putovanje kupila je zlatnu retrivericu Ellu. 

Foto: Sydney Ferbrache

Početkom ove godine proputovala je 20 zemalja po Americi uključujući Utah, Arizonu, Kaliforniju, Oregon i Montanu. Putovanja plaća reklamirajući stvari putem svoje web stranice, pomaže ljudima da dizajniraju svoj blog, ima podcast i sve objavljuje na Instagramu.

"Na početku sam se osjećala tako moćno, sama sam sve ovo stvorila, ne mogu vjerovati da se to događa."

Foto: Sydney Ferbrache

Svakih nekoliko mjeseci vrati se u rodnu Indianu kako bi vidjela obitelj i provela neko vrijeme s njima i dvogodišnjim nećakom, ali ne namjerava stati s putovanjima.

Foto: Sydney Ferbrache

Nada se kako će do proljeća 2020. posjetiti Aljasku, ali i Washington. "Niti jednom se, u posljednjih godinu dana nisam probudila i osjećala da ne bih ovo trebala raditi. Ne namjeravam stati u budućnosti."

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Klint
Klint
07:54 27.12.2019.

Volim pse i bračne krevete, Sydney

BA
BakaMraz
10:01 27.12.2019.

Zeljna raznih k....ca.

Avatar Jopa
Jopa
08:26 27.12.2019.

Ajmo mladi, tako treba, dajte otkaz i klošarite godinama, a ako imate sreće čika Soroš će financirati putovanja a vrli mediji promovirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije