Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan fetiš

Dala je otkaz da bi se pretvarala da je pas: 'Plaćaju mi da se kotrljam, hvatam lopticu, hodam na povodcu...'

Instagram
15.07.2020.
u 10:10

'Osjećam se kao pas. Oduvijek sam se ponašala poput šteneta, ali u početku ne na seksualni način. Stvarno volim pohvale. Volim čuti 'dobra djevojka'. Od toga mi se srce svaki put rastopi.'

Većina ljudi voli pse zbog njihove vjernosti, brižnosti i spremnosti na igru, ali Jenna Phillips (21) iz Austina u Teksasu smatra da ima puno jaču povezanost s našim četveronožnim prijateljima. Otkako je bila mala, Jenna se ‘osjećala kao da je pas’, toliko da se tijekom odrastanja pretvarala da je pas. No kada je odrasla upoznala je muškarce kojima je glumljenje pasa bilo privlačno, njezina inspiracija i želja za pretvaranjem da je pas samo je rasla, prenosi unilad.co.uk.

Dvije godine radila je kao optičarka te je tada postavila svoj profil na društvenim mrežama i na stranici OnlyFans, gdje je dijelila svoju nastranost s drugima, iako je prvih 18 mjeseci objavljivala samo uobičajene stvari. 

- Osjećam se kao pas. Želim se samo kotrljati, hvatati lopticu, želim da me češkaju po glavi, želim trčati i igrati se. Sve to. Oduvijek sam se ponašala poput šteneta, ali u početku ne na seksualni način. Stvarno volim pohvale. Volim čuti 'dobra djevojka'. Od toga mi se srce svaki put topi. Gledajući to sada, nekako je uvijek bilo u meni. No nisam znala da postoji cijela scena, samo sam mislila da je to moja osobnost. Kada je riječ o igri kućnih ljubimaca, većina djevojčica pretvara se da su mačići, lisici ili zečevi, a većina štenaca su muškarci. Dugo sam razmišljala o tome kad sam se prvi put uključila u igru ​​s kućnim ljubimcima. Osjećam se kao pas pa sam to odlučila i biti - kaže Jenna.

Nakon što je njezin profil na OnlyFansu postao popularan, Jenna je ostavila svoj posao optičarke i posvetila se poslu psića u svojoj zajednici te počela više objavljivati. Sada njezini pratitelji plaćaju 170 kuna kako bi vidjeli necenzurirani sadržaj, koji uključuje hvatanje loptice, kupanje i hodanje na lajni, sve to dok je gola. Jenna povećava svoj prihod praveći prilagođene videozapise na temelju zahtjeva svojih klijenata, objašnjavajući: "Što više želite, više će koštati." Najviše što je naplatila za jedan video je 8 tisuća kuna, a 21-godišnjakinja kaže da je “toliko zahvalna” da zarađuje za život od nečega čime bi se bavila bez obzira na to.

- Kada sam prvo krenula s društvenim mrežama, osjetila sam nezadovoljstvo. Osobno me nije smetalo jer, iz ljudske perspektive, nisam radila ništa loše. Čak i kada ne snimamo, volim šetati na lajni i nikad nisam imala negativne reakcije na ulici, samo na internetu. Jedino kada nam je netko prišao dok smo snimali je da nam kaže da ne zna što radimo, ali da nastavimo i dalje jer je odlično - kaže Jenna.

Iako je spremna udovoljiti zahtjevima klijenata, Jenna je jasno dala do znanja da neće raditi neke stvari, poput snimanja s pravim psom. Naglasila je da u njezina snimanja nisu uključene životinje i da ih "nikada neće biti", rekla je kako "ne može reći 'ne' dovoljno brzo" kupcima koji traže takvu vrstu sadržaja. Zvijezda OnlyFansa pokušava ne suditi drugima po njihovim zahtjevima, ističući kako je ona "vrlo otvorenog uma".

Pogledajte kako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
10:24 16.07.2020.

oh my god sta je njoj?jeli dobro?

KL
klo11
11:11 15.07.2020.

dal ima buhe??

SN
snovakor
10:56 15.07.2020.

bolesni Ameri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije