Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite zašto

Da, vaš partner vam svojim hrkanjem skraćuje život!

shutterstock
05.01.2020.
u 07:56

Znate onaj osjećaj kada ležite u krevetu s vašim partnerom i pokušavate zaspati dok on pored vas hrče?

 Nema ničeg goreg nego kada pola noći provedete budni jer vam partner toliko hrče da jednostavno ne možete spavati od njega.  I koliko god se vi žalili partneru, on samo preokrne očima i kaže da vam ništa nije od toga.

Sada postoji i znanstveno istraživanje, koje je provelo British Snoring & Sleep Apnea Association, koje pokazuje kako 52% ispitanika se budi usred noći zbog partnerova hrkanja i pati od nedostatka sna, piše Cosmopolitan.

A istraživanje koje je provelo Queens University Canada pokzuje kako svi ispitanici pate od gubitka sluha u uhu koje je najbliže hrkanju.

Također se doznalo da dugo izlaganje hrkanju dovodi do povećanja mogućnosti srčanih bolesti i udara kod starijih ljudi. A i zvuk hrkanja povisuje tlak koji također može dovesti do srčanih udara.

Iako se vi i vaš partner volite, nemoguće je ne osjetati malu mržnju prema njemu kada on spava, a vi ne možete zbog njega. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Proleter
Proleter
11:01 05.01.2020.

Kada sam počeo spavati u drugoj sobi tek tada sam shvatio da smo se i žena i ja pola života bespotrebno patili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije