Da je ovo najbolji quiche koji ste jeli, shvatit ćete čim stavite prvi zalogaj u usta – spremite recept na sigurno!
Ovo nas je jelo uvjerilo u to da raštika i losos čine savršen spoj, a recept smo posudili s bloga Mama, ja sam gladan – mjesta na kojem autorica Nasja Duplančić, kroz fantastične tradicionalne recepte s modernim twistom, praktički njeguje kult raštike. Na opće veselje mnogih obožavatelja!
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
bolje jesti povrce