Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Čuvari zoološkog otkrili što se događa unutar vrta, a da posjetitelji ne znaju

Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
05.05.2021.
u 13:28

Životinje navodno bježe puno češće nego što mi mislimo i znamo.

Jedan korisnik Reddita pokrenuo je temu o zoološkim vrtovima, odnosno 'mračnim tajnama' koje znaju samo čuvari i koje se događaju onda kada nema posjetitelja.

Brzo su se javili čuvari različitih vrtova i podijelili razne priče i iskustva s radnog mjesta. 

Jedan je otkrio da životinje bježe puno češće nego što mi za to znamo i čujemo. "Iako bi se vrt trebao zatvoriti na cijeli dan ako životinja pobjegne, manji zoološki si to ne mogu priuštiti, pa ako pobjegne neka bezopasna životinja, oni nastave raditi, a mi čuvari hitno tražimo odbjeglu životinju", napisao je, a drugi se nadovezao da se to događa i ako nije u pitanju samo bezopasna životinja - šef ih je natjerao da otvore vrt i kada je pobjegla otrovna zmija.

Mladić pokazao kako izgleda alergija na boju za kosu! Ne zaboravite testirati jeste li alergični:

Nerijetko zoološki imaju inkubatore s pilićima, a posjetiteljima tvrde da ih, nakon što narastu, šalju na farme ili u škole kao ljubimce, ali zapravo se ti pilići uzgajaju kao hrana za zmije i slične životinje, prenosi još jednu priču čuvara Mirror.

"Jedan vrt je lagao o smrti bijelog tigra. Rekli su da nisu sigurni kako je ova rijetka životinja preminula, ali da sumnjaju na starost kao uzrok. Istina je ta da je doživio strujni udar jer je postojao problem s električnom ogradom koja je okruživala kavez, ali upravitelji su odbili platiti popravak, misleći da će to biti u redu."

Dođite u Zoološki vrt pa upoznajte pobliže preslatke crvene pande:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije