Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi je razuvjeriti

Cura kaže da sam postao nasilan, a ja mislim da je ona previše pod stresom zbog korone

shutterstock
31.05.2020.
u 19:43

Nikada ne bi digao ruku na nju, ali zbog teške prošlosti ona se ne može opustiti i ne razmišljati tako.

Muškarac se požalio savjetnici za veze i odnose, Deidre, da ga je djevojka ostavila jer tvrdi da se počeo ponašati isto kao njezin bivši koji je bio nasilnik.

"Pod stresom je zbog koronavirusa i previše razmišlja o svemu. Prošla veza loše je utjecala na nju i ostavila traume, ali ja je nikada ne bih udario. Vidio sam slike njezinog bivšeg i mogu reći da smo isti tip, sličimo, ali to nije moja krivica. Nismo se vidjeli tjednima, ali smo se čuli putem videopoziva i dogovorili da idemo na kavu uskoro. Mogu li napraviti išta da je razuvjerim?"

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

Deidre mu odgovara: "Možda si joj privlačan samo zato što sličiš njezinom bivšem dečku. Svi imamo neki tip osobe, fizički, koji nas uvijek privlači. Ako misliš da je veza prava i da ima budućnost, predloži joj da potraži stručnu pomoć koja će joj olakšati nošenje s prošlom vezom."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:54 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije