SASTOJCI:
CUPCAKESI
– 90 g kakaa
– 170 g vruće vode
– 375 g brašna
– 1 žlica praška za pecivo
– 1 mala žličica sode bikarbone
– 1 žličica soli
– 250 maslaca
– 4 jaja
– 200 ml kiselog vrhnja
GANACHE KREMA ZA PUNJENJE
– 500 ml slatkog vrhnja
– 250 g fine tamne čokolade
VANILI-KREMA ZA DEKORIRANJE
– 6 žumanjaka
– 1/2 l mlijeka
– 5 žlica šećera
– 200 g maslaca
PRIPREMA: Kalup za muffine obložiti košaricama i pećnicu upaliti na 180 stupnjeva da se grije. Sve sastojke za cupcakese sjediniti i miksati dok se ne dobije glatka smjesa. Uliti smjesu u kalupe i peći na 180 stupnjeva dvadeset minuta. Muffinima izdubiti sredinu i napuniti ganache kremom. Izmiksati vanilikremu za dekoriranje – sjediniti mlijeko, šećer i žumanjke te staviti na laganu vatru i miješati dok se šećer ne otopi i sve postane kompaktno. Pustiti da se ohladi te umiješati maslac i izraditi. Obojiti bojom za kolače po želji. U Magnoliji kremu boje u zeleno te oblikuju boriće.