Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno djeluje

Čudesan je: Baby puder otjerat će mrave i pomoći otpetljati nakit

Shutterstock
01.06.2020.
u 09:00

Tko bi rekao da jedan proizvod može imati toliko prednosti i da se može koristiti na toliko načina?

Baby puder može vam dobro doći u raznim situacijama s kojima se susrećemo gotovo svakodnevno, pa bi bilo dobro da ga uvijek imate kod kuće. Osim što kožu vaše bebe čini mekom i što fino miriši, jedan je od jeftinijih proizvoda kojim možete zamijeniti puno stvari. Pink Villa otkriva i koje su to.

Neugodan miris cipela
Cipele nakon nekog vremena mogu poprimiti zaista neugodan miris, pogotovo ako vam se jače znoje stopala - stvaraju se bakterije. Kako biste se riješili toga, posipajte malo baby pudera u cipele navečer, a ujutro će biti svježe i bez ikakvih neugodnih mirisa. 

Mravi u kući
Ako vam se u domu stvaraju mravi, baby puder može spasiti situaciju. Posipajte ga u obliku kruga u blizini mjesta gdje se skupljaju ili točno na to mjesto i gledajte kako ih se lako rješavate u kratkom roku.

Njega kože
Popucale pete i suhi dijelovi kože? Utrljajte malo baby pudera na ta područja kako biste ublažili iritaciju.

Djevojka otkrila kako brzo i jednostavno možete složiti plahtu s gumicom:

Svježina ormara
Odjeća zna poprimiti onaj ustajali miris u ormaru, pogotovo kada stoji cijelu sezonu. Kako biste to uklonili, stavite malo pudera u staklenku i ostavite u ormaru nekoliko sati ili preko noći. On će upiti neugodne mirise.

Dulje trajanje ruža na usnama
Nakon što nanesete jedan sloj ruža, stavite maramicu preko i napudrajte s četkicom, a zatim stavite još jedan sloj ruža. Trajat će puno dulje.

Trepavice
Isto kao s ružem, između dva sloja maskare stavite tanki sloj pudera na trepavice. Bit će gušće i duže, a i puder će spriječiti da se maskara razmaže.

Suhi šampon
Stavite puder na korijen kose, protresite rukama. Upit će ulja s kose i tjemena, ali i pružiti volumen vašoj kosi.

Zapetljane ogrlice
Može biti frustrirajuće kada želite staviti određeni nakit, a on se zapetljao. Otpetljavanje zna i potrajati jer ne želite, naravno, ništa potrgati. Kada se idući put nađete u toj situaciji, stavite malo pudera na ogrlice kako biste ih opustili i lagano otpetljajte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije