Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ni slutio

Cool djedica postao hit na Instagramu i to sasvim slučajno

Foto: Instagram
1/3
12.11.2018.
u 14:42

Cookson je otvorio svoj Instagram profil u rujnu ove godine i otada ima više od 64 tisuće pratitelja.

U današnje vrijeme mnogi teže postati zvijezde društvenih mreža, no to svakako nije bio plan 85-godišnjeg Davida Cooksona, koji je postao hit na Instagramu u nešto više od mjesec dana. 

Odlučio je jesti zdravo i njegova kćer predložila mu je da vodi online dnevnik svoje prehrane kako bi mu bilo lakše ostati dosljedan.

Cookson je otvorio svoj Instagram profil  u rujnu ove godine i otada ima više od 64 tisuće pratitelja.

Objavljuje fotografije na kojima je vidljivo što konzumira, a iako pokušava izgubiti 20 kilograma, što s obzirom na njegovu dob i činjenicu da je u invalidskim kolicima, nije nimalo lako, čak je i dobio na težini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the day with a refreshing fruit salad this morning!

Objavu dijeli David | Slimming world 🍏 (@davidcyril_sw)

Nije ga to obeshrabrilo već je svojim pratiteljima posvetio nekoliko mudrosti o tome kako treba ustrajati u zdravom načinu života čak i u trenucima poput tih. 

Na svakoj se fotografiji smiješi, a poručio je svima kako je sutra novi dan i kako će ustrajati u svom naumu. 

 

David ima četiri kćeri, a postao je popularan nakon što je na njegov profil naišla Natasha Rodgers ga je podijelila na Twitteru.

Pogledajte i video Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

Komentara 1

DU
Deleted user
15:01 12.11.2018.

Cool djedica postao hit......a sto mu je to cool. jel to neki rvacki dijalekt iz gruntovca. ahahaaaa da cool, e jadnici jadni balkanski iskompleksirani a vamo izmisljaju rijeci da kao hrvatski ne bi bio "srpski".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije