Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja

CCO
Mladen Šarić
14.10.2020.
u 09:08

Jednostavno – to je rođendan koji se ne propušta. Ovoga vikenda, 17. i 18. listopada budite dio velike rođendanske proslave u vašem City Centeru one.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su samo za ovaj vikend pripremile neodoljive slavljeničke popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi. Popis svih popusta potražite na citycenterone.hr.

I obavezno – sačuvajte račune. Ako rođendan slavite u City Centeru one Split svaki vaš račun u iznosu većem od 100 kn vaša je ulaznica za sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj će 10 najsretnijih osvojiti nezaboravan shopping u iznosu od po 10.000 kuna! Brojke nisu slučajne – City Center one Split slavi svoj 10. rođendan, pa su i nagrade prilagođene toj velikoj obljetnici. A ova obljetnica će se obilježiti i velikom humanitarnom akcijom u kojoj ćete imati priliku pokazati svoje veliko srce i svijet učiniti malo boljim mjestom. Sa samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za žute ruže ili slatki paket sastavljen od dva macaronsa, dat ćete svoj doprinos Udruzi Anđeli koja od 2005. godine promiče i provodi aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mališana s najtežim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

A u zagrebačkim City Center one East i West centrima – račune ćete jednostavno i elegantno pretvoriti u poklon. Darovni fond sastoji se od čak 200.000 kuna, finog melema za cijelu obitelj, kino ulaznica, slatkih iznenađenja i drugih poklona. Na rođendanskoj proslavi vaš shopping zaista vrijedi više!

A kakav je to rođendan bez prave slavljeničke fotografije? Zato vas u sva tri Centra čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li kreativnost i pravi hashtag, možda budete među sretnicima koji će uživati u odličnom shoppingu kojim časti City Center one.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najboljoj rođendanskoj proslavi, 17. i 18. listopada, u vašem City Centeru one.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije