Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

City Center one nagrađuje najbolji proljetni styling!

Foto
Foto: Thinkstock
14.03.2016.
u 10:15

Uživaš u kombiniranju s odjevnim predmetima, a shopping centar doživljavaš kao svoj drugi dom i centar neopisive zabave? Onda nastavi čitati, jer bi te ovo moglo zanimati...

Proljeće je vrijeme buđenja, eksplozije boja i spoja nemogućih kombinacija! Razderane traperice boyfriend kroja, T-shirt s printom, nezaobilazne bomber jakne, elegantne cipele s visokom petom, mačkaste naočale i manje torbice zanimljivih oblika, samo su dio proljetne inspiracije.

Ako si ljubiteljica mode i shoppinga, prijavi se na nagradni natječaj Steal Maya's style, kojega pokreću Večernji list i City Center one! Po uzoru na proljetnu ilustraciju Maye Beus odjeni se i ti, zablistaj sa svojim stylingom i osvoji super shopping!

Foto: Maya Beus

Jedan komad svoje odjevne kombinacije obvezno nabavi u City Centeru one, sačuvaj račun, a možda baš tvoja odjevna kombinacija bude najsličnija proljetnoj ilustraciji, pa osvojiš poklon bon za potrošnju u City Centeru one u vrijednosti od 1000 kn ili pak budeš jedna od 2 sretnice koje će osvojiti poklon bon u vrijednosti od 500 kn!

Trajanje natječaja je od 14.03. – 31.03. Zablistaj poput prave proljetne dive i osvoji super shopping!

Sretno!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije