Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i jednostavno

Čišćenje tvrdokornih mrlja sa štednjaka ne treba zadavati muke: Očistite u par minuta jednostavnom metodom

Pixabay
04.07.2020.
u 07:00

Postoji vrlo jednostavan način da vratite stari sjaj i uklonite tvrdokorne mrlje masnoće za štednjaka ili ploče za kuhanje.

Dok kuhate, tekućine i ulja raspršuju se okolo, a zbog topline one se zapeku i teško ih je ukloniti. Barem su tako svi mislili dok u grupi na Facebooku 'Cleaning Tips & Tricks' nije osvanula objava jedne žene koja je otkrila da čišćenje štednjaka ne mora zadavati muke.

Od sredstva su joj ostale bijele mrlje po ploči za kuhanje, pa je uzela ulje za njegu dječje kože i nekoliko kapi stavila na spužvicu. Prebrisala je površinu, a mrlje su jednostavno nestale! 

Djevojke testiraju partnere: "Mogao si biti bolji prema meni danas..." Reakcije su urnebesne!

Ostali članovi grupe oduševljeni su ovom metodom i zahvalni na savjetu. Kako prenosi Mirror, jedna korisnica dodala je komentar da ona koristi ulje naranče, te da ima isti učinak.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:11 04.07.2020.

Ja koristim motorno sintetičko ulje gradacije 5W40 i super je !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije