Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(NE)HIGIJENA

Čini se da neuredan zahod na poslu ide u rok službe

toalet
31.12.2009.
u 10:01

Čak trećina ispitanika često ga je zatekla u neredu, a velika većina je barem jednom imala neugodne situacije. Za razliku od (ne)pristojnosti i (ne)higijene u zahodu, ispitanici u pravilu nemaju problema s ponašanjem suradnika u kuhinji.

U studiji koju je proveo portal MojPosao samo 14 posto zaposlenika izjavilo je kako nikada nisu zatekli neuredan zahod na poslu. Čak trećina ispitanika često ga je zatekla u neredu, a velika većina je barem jednom imala neugodne situacije.

Za razliku od (ne)pristojnosti i (ne)higijene u zahodu, ispitanici u pravilu nemaju problema s ponašanjem suradnika u kuhinji. Svega je pet posto ispitanika izjavilo da im je netko od suradnika pojeo užinu, 12 posto je izjavilo kako se to događa, ali rijetko, dok je većina ispitanika ipak izjavila da im se to nikada nije dogodilo.

Petina ispitanika (njih 21 posto) u tvrtki ima osoblje koje se brine o urednosti kuhinje, a gotovo trećina ispitanika (30 posto) izjavila je kako je kuhinja u njihovim radnim prostorima uvijek uredna. S druge strane 23 posto ispitanika izjavilo je kako je kuhinja uredna samo u jutarnjim satima, dok je petina izjavila kako je kuhinja većinom neuredna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije