Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Cijelo vrijeme pogrešno jedete sushi: TikTokerica otkrila ispravan način za bolji okus

shutterstock
29.06.2020.
u 11:12

Umjesto da začinite sushi dok ga jedete tako što ga umačete u umak, ova djevojka pokazala je kako možete stisnuti umak u sushi kako bi ravnomjerno raspodijelili umak.

Jedna mlada djevojka pokazala je ispravan način za jedenje sushija s umakom od soje, a većina nas to je cijeli život radila pogrešno. April Joy Goodlet iz Ujedinjenog Kraljevstva na svom Tik Tok profilu objavila je video u kojem pokazuje kako ispravno jesti sushi, odnosno kako se umak od soje zapravo koristi.

Umjesto da začinite sushi dok ga jedete tako što ga umačete u umak, ova djevojka pokazala je kako možete stisnuti umak u sushi kako bi ravnomjerno raspodijelili umak.

-Sljedeći put kad jedete sushi sa sojinim umakom, učinite ovo. Nema na čemu - rekla je u videu.

@apriljoygoodlet

Asian tings 🍣 ##lifehack ##fyp ##foryoupage ##aussietreats ##fortitudevalley ##heapsgood ##sushi ##howoldwereyou

♬ original sound - apriljoygoodlet

Ova ideja oduševila je stotine ljudi. Opisujući metodu kao genijalnu, mnogi su rekli: “Zašto nikad nisam razmišljao o ovome?” - Moj život više nikada neće biti isti - komentirala je jedna korisnica. - Ovo je toliko očito, ali nikada nisam razmišljao o ovome - glasio je jedan komentar. - Ovo je stvarno genijalno - komentirala je jedna korisnica. 

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije