Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Cijelo vrijeme krivo pripremamo kokice u mikrovalnoj, evo što prvo treba napraviti

Shutterstock
15.12.2020.
u 09:30

Možda ipak priprema nije jednostavna kako izgleda.

Čini se kao jednostavan posao, ali ako ste do sada samo otvorili pakiranje i stavili vrećicu s kukuruzom kokičarom u mikrovalnu pećnicu - krivo ste radili. Nedavno je jedna žena pročitala na pakiranju upute, podijelila novo otkrivenu stvar na Facebooku i šokirala ljude, prenosi KIIS1065.

"Za najbolji rezultat stavite šalicu vode u mikrovalnu prije kokica i zagrijte 1 minutu. Izvadite šalicu i tek onda stavite vrećicu s kokicama", piše u uputama.

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili bismo ih trebali izbjegavati?

1/4

Sudeći po komentarima ljudi nikada prije nisu čuli za ovaj trik, ali neki kažu da su isprobali i da su zaista kokice ukusnije. "Djeluje, maslac se rastopio puno bolje po kokicama", glasi jedan od komentara.

Iako razlog nije napisan u uputama, svi pretpostavljaju da će zagrijavanje vode povećati razinu vlage u pećnici te će kokice biti ukusnije.

Započinjete svaki dan sa šalicom kave? Stručnjakinja kaže da to nije dobar odabir.

Komentara 2

MO
montello
17:50 15.12.2020.

kad su utakmice onda samo malo inace ih ne volim

DU
Deleted user
13:28 15.12.2020.

U zdjelicu stavite kukuruz, malo ulja i soli. Pomješate onim kistom za mazanje tava uljem.Istresite sve u papirnu vrećicu iz pekare (ne smije biti plastična, već tvrdi papir), zatvoriti i staviti na 600 W na blizu 4 minute. Nakon toga izvadite sve što je gotovo van, a ostalo stavite na još 2 minute. To je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije