Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se ne osuši

Cijeli život krivo zatvarate vrećicu čipsa, ovako se to zapravo radi

shutterstock
25.05.2020.
u 09:55

Čips se nakon otvaranja vrećice brzo suši i kvari, ali ovim jednostavnim trikom spriječit ćete taj problem

Čips se jedna od najpopularnijih grickalica, ali nakon otvaranja vrećice, dosta se brzo suši i gubi svoj prvobitan okus. No jedna je Britanka podijelila kako zatvoriti vrećicu čipsa na ispravan način i oduševila ljude na društvenim mrežama, prenosi The Sun.

Većina ljudi vrećicu čipsa samo prepolovi i spremi u ormariće, ali ovaj jednostavan trik za slaganje vrećice je puno bolji, a i toliko je čvrst i siguran da čips ne ispada iz vrećice kada se okrene naopako. Michelle O'Brien svoj trik podijelila je na Facebooku uz objavu: ‘Cijelo vrijeme krivo spremate čips.’

Apparently we have been closing the chip bags wrong

Objavljuje Michelle O'BrienPetak, 24. travnja 2020.

Slaganje vrećice započinje okretanjem rubnih dijelova prema unutra, u trokutasti oblik. Zatim okrenete cijelu vrećicu na drugu stranu, zarolate ostatak te kada dođete do sadržaja same vrećice, obje rubove okrenete naopako, kako biste dobili ‘džepove’ koji će vam držati cijelu vrećicu. U svom videu je zatim ponosno protresla vrećicu i pokazala kako nijedna mrvica neće ispasti iz nje.

Njezin trik pogledalo je više od tri milijuna ljudi, a većina je bila oduševljena. “Ovo je stvarno vrijedno za znati”, komentirao je jedan korisnik. “O moj Bože, ovo mi je upravo promijenilo život”, komentirala je jedna korisnica. “Odličan trik! Čim sam ga vidjela, isprobala sam ga. Stvarno radi”, glasio je jedan komentar. 

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Komentara 1

SK
SkvikiZg
12:43 25.05.2020.

Imam iskustvo da se ne suši, nego navleće vlagu. Kad ja jedamput otvorim to čudo, onda nema potrebe za zatvaranjem, pojedem sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije