Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poremećaj

Cijeli život jela je samo kobasice i sladoled: Sada je prvi put pojela božićni ručak

Courtney Baxter
24.12.2019.
u 11:13

Poremećaj je izliječila hipnoterapijom i s obitelji uspjela pojesti različite namirnice za blagdanskim stolom

Jednoj djevojci (22) iz Lincolnshirea bio je dijagnosticiniran poremećaj slektivnog jedenja, tip bolesti u kojima ljudi imaju problema sa jedenjem različitih namirnica i novih jela pa se njihova prehrana odnosi na samo nekoliko jela, piše Metro.

Tako je Courtney Baxter jela samo kobasice iz određene mesnice i sladoled, i tako većinu svog života. 

Kad je bila mala, doktori su joj govorili da će prerasti tu fazu svog života i ponovno početi jesti. Ali kada se to nije dogodilo, Courtney i njena obitelj počeli su tražiti razne načine za prevladavanje ove bolesti. 

Nakon što je saznala za dečka koji je jeo samo kobasice, kao i ona, koji se uspio izliječiti hipnoterapijom, odlučila je i ona pokušati. 

Pronašla je hipnoterapeuta Davida Kilmurrija koji joj je pomogao da se izliječi od svoje bolesti. Uz njegovu pomoć, Courtney je počela jesti nova jela i nove namirnice.

Courtneyin najveći strah bio je božićni ručak zato što se u njemu uvijek nalazilo puno različitih namirnica koje ona nije mogla jesti. Ali odlučila je pokušati prevladati svoju bolest.

I uspjela je u tome, samo četiri mjeseca nakon dijagnoze uspjela je sa svojom obitelji pojesti božićni ručak. Courtney je bila toliko presretna što napokon može normalno živjeti i jesti te se ne mora brinuti hoće li biti kobasica za nju. 

47 godina na Cvjetnom trgu prodaje kestene:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar lasta mala
lasta mala
10:41 25.12.2019.

Ma nisam ti zamjerila.Nasmijao si me.Sretan Božić i svako dobro 🍀

Avatar lasta mala
lasta mala
17:05 24.12.2019.

Pored tolikog bogatstva okusa ona je ograničena na dva jela.Nama koji smo gurmani je to nepojmljivo.

LO
longconra
22:30 24.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije