Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Chevron manikura je novi hit. Evo kako je možete napraviti sami

Chevron manikura
Foto: Instagram
24.02.2015.
u 20:28

Saznajte kako napraviti hit manikuru s New York Fashion Weeka u kućnoj radinosti

Od stotina manikura koje su modeli prošetali na pisti New York Fashion Weeka, novinarkama na portalu Fashion.hr za oko zapela efektna manikura Rebecce Minkoff koju možete i sami rekreirati u svojoj radinosti.

Radi se o relativno jednostavnoj, no vizualno atraktivnoj chevron manikuri, specifičnoj po prepoznatljivom cik - cak uzorku.

Jesenska kolekcija poznate dizajnerice manikura Rebece Minkoff za 2015. godinu inspirirana je memoarima legendarne kantautorice Patti Smith koja, simbolično, portretira život u New Yorku 1970-ih.

Minkoff je na modelima primijenila kombinaciju safir plave i bordo nijanse koji izgledaju savršeno, no chevron manikura će izgledati sjajno s bilo kojom kombinacijom boja.

Obzirom da su dani sve duži i topliji, sugeriramo vam da ovu manikuru pokušate rekreirati u veselim, proljetnim nijansama.

Kako napraviti chevron manikuru pogledajte na portalu Fashion.hr

>>8 pravila (i modnih komada) za odličan poslovni stil

>>Poznati fotograf otkriva: Ovo su TOP savjeti za savršeni izgled na fotografijama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije