Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisni savjeti
Povratak na članak

Chef Filip Horvat otkriva: Povrće je idealno za pečenje u pećnici, ali treba ostati hrskavo, čvrsto i sočno

Idealno bi bilo da pronađete slatku mladu mrkvicu s čupercima zelenila (gore lijevo). Ljutika je dobra uza sve steakove, pečenu ribu, a paše i uz sirovu ribu (gore desno). Prokulice možete servirati uz pečenku od svinjetine ili uz ljutu domaću kobasicu.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.