Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrsni last minute

Četiri dana na Jadranu za 655 kuna, za djecu besplatno

Plaža
31.03.2010.
u 15:08

Svi su polasci, inače, predviđeni za 2. travnja, a većina jadranskih hotela za djecu do pet, sedam ili čak 12 godina ne naplaćuje ništa.

Za provesti kratki uskrsni odmor u nekom od hotela na Jadranu nije kasno. U last minute aranžmanu može se, recimo, za blagdan u Bašku, u hotel Corinthia s tri zvjezdice, na četiri dana za 655 kuna. Djeca do 12 godina ne plaćaju ništa. Malološinjski domaćini u hotelu Aurora, sa četiri zvjezdice, gostima nude četiri dana, odnosno tri polupansiona, za 825 kuna, a besplatno je za djecu do sedam godina.

U Šibeniku, pak, uskrsni gosti u kompleksu Solaris (hotel Ivan sa četiri zvjezdice) mogu provesti četiri dana za 799 kuna. Za djecu do sedam godina ništa se ne plaća. U Peroju, Villi Letan sa četiri zvjezdice, četiri dana u last minute stoje 920 kuna, a za djecu do pet godina ništa se ne naplaćuje. Svi su polasci, inače, predviđeni za 2. travnja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:41 31.03.2010.

A gdje to?

Avatar sebastian
sebastian
20:23 31.03.2010.

To je super da ima takvih ponuda, nemora sve biti skupo da bi bilo dobro !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije